spoq
Search
Close this search box.

Over Projects

- Wie zijn we

Uw partner in bouwstudies

Door de nauwe samenwerking van drie afdelingen, biedt PROJECTS een allesomvattende aanpak voor bouwprojecten, met speciale aandacht voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

Eén aanspreekpunt voor alle bouwstudies

Al uw bouwstudies zijn gebundeld, waardoor u als klant slechts één contactpersoon nodig heeft.

Uitgebreide expertise

Een breed gamma aan expertise die alle fasen van de bouwcyclus omvat, variërend van bodemonderzoek tot studies, veiligheid en EPB.

Projects
Projects

Wat doen we?

Wij zijn een dynamisch adviesbureau gespecialiseerd in EPB-verslaggeving, energieprojecten, studies voor speciale technieken, stabiliteit, veiligheidscoördinatie en plaatsbeschrijvingen.

Wij leveren hoogwaardige oplossingen aan onze klanten door nauwlettend de verwachtingen van onze opdrachtgevers te begrijpen en hierop in te spelen. Indien gewenst, ondersteunen wij de bouwheer bij alle benodigde studies voor hun bouwproject, aangezien we expertise bieden in verschillende disciplines.

Onze opdrachten variëren van particuliere projecten tot samenwerkingen met projectontwikkelaars, aannemers, architecten, bedrijven en openbare instellingen zoals sociale huisvestingsmaatschappijen en steden. Onze ervaring omvat diverse projectgroottes, van individuele woningen tot grotere appartementsgebouwen, rusthuizen, kantoren, studentenhuisvesting, gemeentehuizen, sportfaciliteiten, scholen, bibliotheken en andere niet-residentiële gebouwen.

We zijn actief in heel België en kunnen onze klanten bijstaan vanuit de verschillende regionale kantoren.

Onze specialiteiten

Waarom kiest u voor Projects

Eén aanspreekpunt voor alle studies

Korte link voor alle diensten binnen de groep

Korte lijn en open communicatie

Multidisciplinaire profielen

Studies gericht op economisch voordeel

Professioneel en onafhankelijk

Uitgebreide expertise

Dynamatisch team van experten

Contacteer ons