spoq

Resol

- Wat doet Resol?

Resol

Resol staat voor topkwaliteit op het gebied van veiligheid, met onze deskundige team van veiligheidsexperts.

Of het nu gaat om het ondersteunen van uw interne preventiedienst, veiligheidscoördinatie op bouwplaatsen of begeleiding bij een audit, wij zijn er om uw bedrijf veiliger te maken, zowel op korte als (middel)lange termijn.

Ons team is gespecialiseerd in risicoanalyses, machineveiligheid, ATEX- en
zoneringsdossiers, EPB-verslaggeving en managementsystemen. Bij Resol
staat veiligheid altijd op de eerste plaats

Resol

Onze specialiteiten

Waarom kies je voor Projects

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip

Atex- en zoneringsdossiers

Machineveiligheid

Ondersteuning preventiedienst

CE Compliance

Veiligheidscoördinatie

Veiligheidstoezicht

Milieucoördinatie

Brand

Resol

Waarom bestaan wij?

Missie

Wij hechten als studiebureau veel belang aan duurzaam bouwen, waarbij we een evenwicht nastreven tussen respect voor mens, milieu en winst. In onze ontwerpen en studies besteden we veel aandacht aan het aspect hernieuwbare energie zodat hier in samenspraak met de bouwheer een gefundeerde keuze in gemaakt kan worden. We merken dat er steeds meer belang wordt gehecht aan duurzaamheid in onze projecten en dit vinden we uiteraard een zeer positieve evolutie.

Een hecht team

Onze werknemers – ondertussen bestaat ons team uit een 35-tal medewerkers – bezitten naast de vereiste diploma’s en certificaties ook meerdere jaren relevante ervaring zodat we onze projecten steeds tijdig kunnen opleveren aan de benodigde kwaliteitseisen en zodoende de klantentevredenheid hoog in het vaandel houden.

Contacteer ons

Resol