Search
Close this search box.

Peritas

- Wat doet Peritas?

Peritas

Peritas is een adviesbureau dat gespecialiseerd is in energieprojecten, technische studies, stabiliteit, veiligheidscoördinatie en plaatsbeschrijvingen.

Wij werken nauw samen met opdrachtgevers, zoals particulieren,
projectontwikkelaars en bedrijven, om hoogwaardige oplossingen te bieden op het vlak van stabiliteit en technieken binnen bestaande of nieuwe industriële en residentiële gebouwen.  

Wij ondersteunen bouwheren bij alle benodigde studies voor hun project,
dankzij onze brede expertise. Onze ervaring omvat diverse bouwprojecten,,
zoals appartementsgebouwen, woonzorgcentra, andere niet-residentiële gebouwen en nog veel meer.

Onze trots ligt in het begrijpen en vervullen van de unieke behoeften van elke
klant.  Samen met de architect streven we naar een stevig, efficiënt en energiezuinig ontwerp. Door zorgvuldige aandacht te besteden aan technische details en stabiliteit vermijden we vroegtijdig mogelijke problemen, waardoor een soepele bouwuitvoering mogelijk is.

Peritas

Onze specialiteiten

Onze ingenieurs tillen uw project naar ongekende hoogten. Van ontwerp tot berekening verzekeren zij stevige ondersteuning en een nauwgezette opvolging gedurende het hele traject.

Haalbaarheids studie

Speciale Technieken

Dynamische gebouwensimulatie

Stabiliteits studie

Akoestische studie

Plaatsbeschrijving

Peritas

Wie zijn wij?

Missie

Als studiebureau hechten we enorm veel belang aan duurzaam bouwen. Ons streven is een evenwicht te vinden tussen respect voor mens, milieu en winst. In al onze ontwerpen en studies leggen we de focus op het gebruik van hernieuwbare energie. Dit stelt de bouwheer in staat, in overleg met ons, weloverwogen beslissingen te nemen. We zien met tevredenheid dat duurzaamheid steeds meer aandacht krijgt in onze projecten, en dit beschouwen we als een uiterst positieve ontwikkeling.

Een hecht team

Ons team bestaat momenteel uit ongeveer 10 medewerkers met een expertise in vakgebieden zoals HVAC-installaties, brandbestrijding, liften en BIM ontwerpen. Naast de vereiste diploma’s en certificaties hebben onze werknemers ook meerdere jaren relevante ervaring. Hierdoor kunnen we onze projecten altijd opleveren volgens de nodige kwaliteitseisen, en streven we ernaar de klantentevredenheid hoog te houden.

Contacteer ons

Peritas