Search
Close this search box.

BK-Ecosys​

- Wat doet BK-Ecosys?

BK-Ecosys​

BK-Ecosys is een ervaren advies- en studiebureau dat zich voornamelijk richt op milieu, bodem, asbest en sloop. Ons team van experts is verspreid over heel Vlaanderen.

In de wereld van ingenieurs veranderen dingen voortdurend. Nieuwe regels maken projecten rond bodem, milieu en bouw steeds complexer. Als u samenwerkt met BK-Ecosys, kunt u rekenen op adviseurs die up-to-date zijn en flexibel reageren op deze veranderingen.

Wij bieden praktische en slimme oplossingen voor uw problemen. We nemen uw zorgen weg en gaan door totdat we een oplossing hebben gevonden. Met meer dan 25 jaar ervaring zorgen we voor hoogwaardige service, zijn we actief betrokken en staan we aan uw zijde tijdens elk project.

BK-Ecosys

Onze specialiteiten

Of u nu een gebouw bouwt, sloopt of een nieuwe bestemming geeft, het heeft invloed op het milieu, de mensen en de omgeving, wat de levenskwaliteit kan beïnvloeden. Onze focus ligt op het begrijpen, analyseren en nemen van maatregelen om deze impact te verminderen.

Bodemsanerings-deskundige

Omgevingsvergunning

Hemelwaterstudie

MER screening

Archeologische nota

Milieuadministratie

Trillingsmetingen

Milieucoördinatie

Infiltratieproef

Sloopopvolging

Sonderingen

Asbestinventaris

Bodemonderzoek en grondverzet

Tracimat deskundige

BK-Ecosys

Wie zijn wij?

Missie

BK-Ecosys streeft ernaar onze klanten te ontzorgen bij onze klanten in een complexe en altijd veranderende milieuomgeving. We zijn er om hen te helpen bij het realiseren van projecten en doelen, en om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, of u nu een bedrijf, een overheidsinstantie of een particulier bent.

Visie en kernwaarden

Bij ons staat flexibiliteit bovenaan. We doen ons uiterste best om resultaten te behalen en zijn snel in actie bij problemen. Door altijd een deel van ons team standby te hebben, kunnen we snel schakelen wanneer dat nodig is. We denken praktisch mee met de klant en het projectteam, wat essentieel is voor een goede samenwerking.

Bij BK-Ecosys proberen we niet een eigen visie op te dringen, maar we spreken wel duidelijk onze mening uit, zodat we samen realistische doelen kunnen stellen. We ondersteunen onze klanten met goed onderbouwde kennis. Onze senior en junior projectleiders hebben uitgebreide opleidingen gevolgd en volgen jaarlijks verplichte bijscholing om altijd up-to-date te zijn. We brengen tientallen jaren ervaring in verschillende vakgebieden mee en zetten deze in voor onze projecten.

Contacteer ons

BK-Ecosys